Om kennel EmenEm
 

 Jag heter Mikaela Prim och har haft border collie sedan 1991. Då flyttade Charlie hem till oss. Det var då allting med ”hunderiet” startade. Jag hade tjatat sedan barnsben om en hund men fick aldrig någon. Men till slut så... Jag kan lova att han var efterlängtad. Ni kan läsa mer om Charlie på hans sida.

År 2003 startade vi uppfödning och vår kennel heter EmenEm. Kenneln är döpt efter vår tik Em (Old Sheeptorps Cur). Jag kallade Em för EmenEm när hon var liten. Em är vår första tik och hon köptes för att eventuellt kunna ta valpar efter henne. Hon skulle alltså bli stamtiken. Därför är kenneln döpt efter henne. Kort därefter fick jag äran att köpa Moel Somolli "Fan" av Liselotte Hansson på kennel Somollis. Tack Lottie<3! Fan kommer från den kända kenneln Moel uppfödare Ceri Rundle, Wales (dotter till den legendariske Glyn Jones kennel Bwlch). Av nästan alla kullar vi fött upp så stammar alla på något sätt till Fan. Fan har betytt oerhört mycket för kennel och jag är än idag så glad att ha denna glada pigga friska tik vid min sida - vi har passerat 10 år tillsammans och jag hoppas det blir några till.

Avelsmål
Vårt mål är att få fram mentalt stabila hundar med mycket motor. Vi vill att hundarna ska kunna umgås med folk, barn och hundar på ett sunt sätt. De ska även kunna vistas i främmande miljöer. I vallningen vill vi att avelsdjuren har god djurhantering och är starka med mycket pondus. Jag gör bara kombinationer som jag själv vill ha och tror starkt på. Jag håller mig till arbetande linjer och det är renodlade brittiska-linjerna som jag gillar och tilltalar mig.
 
 
 
 
 
 
Kontakt
Kennel EmenEm
Mikaela Prim
Långvallsvägen 8
153 94 Hölö
Mobil: 0708-38 40 74
E-mail: mickis@emenem.se

cartier replica sale
tag heuer replica sale
hublot replica