3 slagna….

Hjältar! Eller ska jag skriva fyra;):). Alla tre vovvarna har sovit som stockar och vilat hela dagen. Vi tog lång sovmorgon i morse efter att rullat in på uppfarten kl 1 i natt efter 3-dagars tävling i Sollefteå. Jag har spenderat dagen med att köpa inredning till sovrummet här hemma som är under förvandling. Blev även lite prylar till köket och vardagsrummet – de var ju REA;)

Jag kan bara instämma med mitt inre att IKEA är helvetes hus och jag LÖVE MIO;)

Ylva förgyllde min kväll med att visa upp fina Olli och att de gjort läxan medans jag varit borta:) – Well done!!! Nu är det dax för ny plats och nya får för Olli in för helgens VP.

Imorgon blir det massa spännande besök här❤❤

20120723-231448.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s