Tränat inför VP & IK1 i helgen!

Idag har jag och Ylva tränat hos Sara:)! Kanon bra träning!!! Hundarna fick bada efteråt – mina tjejer simma:)!!

Jag och Ylva kom på idag att Q och Olli har ju inte gjort så mycket fållor och framförallt INTE fålla ut!! Så ikväll har vi byggt upp en rundfålla här hemma hos mig. Ylva och Olli har ALDRIG fållat och gjorde det med bravur i starkt drag och med min Q som störning (läs: Q drog iväg och tänkte hämta dom;)). Fålla ut körde Ylva och Olli som de aldrig gjort annat. De börja dessutom träningspasset med ett grymt hämt:). Så Ylva borde vara GRYMT nöjd ikväll:)

Min Q fatta inte VARFÖR man skulle IN i en fålla när man alltid fått ut dom från utsidan;) så jag fick gå in och kalla in henne då hon ville gå comebye/away på utsidan när jag stod utanför. Sen körde vi en gång till efter att tagit ut dom och då gick hon in själv:). Hon är så skön Q – aha du vill ha de så här….okej då:). Hon ställer upp på allt!

Fina Olli tränar med sin duktiga ägare Ylva! Wow vilken hund!!

20120725-222517.jpg

20120725-222525.jpg

Quynh kollar in Olli och Ylva

20120725-222624.jpg

Bästa Sara hade super träning med Oui och använt mina träningsknep perfekt för sin och Ouis fortsatta utveckling! Så stolt över dem. Här badas det:)

20120725-222828.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s