2 reaktioner på ”HARDCORE!

  1. Vilken underbar bild på liten hund i blå plastlåda 🙂 och nedersta bilden är en stilstudie verkligen. Är det Jake? Har kollat igenom alla dina tidigare kullar och ser ju att du haft en kull efter Tweed. Eftersom jag känner Tweed personligen och även två av hans avkommor som Chrille och Marianne har kvar undrar jag om Tweed är på tapeten igen för någon av tikarna? Finns det några bilder på Tweed valparna? Var kan man läsa mer om Kylies tilltänkta förresten? Och grattis till framgångar med dina tikar.
    Hälsn
    Cathy Smith

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s