Nursery Final!

I morgon kör Q och Oui unghundscupen!!

Jag och Kylie kom 9a idag och hade strul på andra utgången och tiden ute i sorteringen (som annars började bra). Vi hade ett får kvar bland de 5 märkta och som INTE VILLE gå till de andra. Utan den ville hellre försöka springa över både mig och Kylie. Vi kämpade hårt och jag är nöjd med min Kylie. Vi fick ihop 2 poäng till landslaget 2013:)

Nu laddar vi för morgondagen!!❤

20120922-173404.jpg

20120922-173426.jpg


En reaktion på ”Nursery Final!

  1. Grattis till både dig och Sara till bra genomförda tävlingar…
    Sorry Mickis….glömde önska dig lycka till på u-cupen…=( vet inte vad jag hade i hjärnan när jag skrev sist…förmodligen inte mycket… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s