Brudarnas sista tävling för i år!

Jag har verkligen så häftiga tikar att få köra och vi har haft en rolig sista tävlingshelg för säsongen☺️. Banorna var roliga och kreativa. Jag tog några dåliga beslut som kosta massor av poäng och topp-placering men jag gjorde även massor av bra☺️😉. Framförallt så känner jag att mina brudar är att lita på när det är svårt och tungt☺️. Kylie känns oerhört fin och stabil☺️.

Vi plocka SM-poäng till 2015 och Kylie är klar☺️. Vi slog till med en 2a placering (eller som domaren sa – jag strula till segern i delningsringen😉). Nu tar vi vintervila – känns lite tråkigt då vi är i riktig toppform men nästa år då kör vi igen!

Tack till alla ni underbara som hejjar och stöttar – helt fantastiskt vilket stöd jag får❤️. Vi har haft en kort och intensiv säsong 2014 från SM-kval 8-9 aug till nu. Jag är massor av erfarenheter rikare och oerhört nöjd med våra prestationer då målet om landslaget uppfylldes. 2015 blir ett mycket spännande år och det är en fröjd att ha Kylie och Quynh vid min sida.

IMG_6068.JPG

IMG_6070.JPG

IMG_6071.JPG

IMG_6072.JPG

Fotograf: Tage Hjelm


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s