Förväntningar!

Många dom frågar mig om Q/Maico-kullen och vad jag förväntar mig av avkommorna och även hur hur Q och Maico är som hundar.

För mig i min avel är det oerhört viktigt att hundarna är stabila och inte har aggressioner och/eller jakt tendenser.

Jag förväntar mig glada och framåt avkommor med mycket arbetsmotor ☺️😝. Q är den mest stabila jag någonsin haft – no stress och massa motor☺️👍 Maico och alla avkommor jag träffat är supertrevliga glada hundar. Maico är cool med allt katter, kaniner, folk, hundar mm. Ja även chihuahua😉.

I vallningen tror jag de blir öppna och inte så mkt eye. Starka och mycket framåt. Alla Maico-avkommor jag sett är runda och fina runt fåren – börjar de sin flank så håller de den (hänger ej). Q har varit tight och hennes flanker får jag underhålla för att se fina ut medans hennes utgångar öppnar hon upp fint.

Välkomna med fler frågor om jag glömt nått☺️.

IMG_4015.JPG

IMG_6039.JPG


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s