Landslaget!

I helgen har vi landslagsträff och träning för Jaran Knive i hela 3 dagar. Fokus är på dubbelhämt, sortering, svåra utgångar. Kylie är mammaledig så det blir Quynh som får åka och ”dammas av”. Ska bli skoj! Börja sätta igång igen inför säsongen och Jaran är en stor inspiration så jag ser verkligen framemot detta.

Jag har ju varit klen på sistone. Börja med magsjuka för en månad, flytt och sen influensa på det. Men styrkan börjar komma tillbaka och pencillin gör ju susen. Så jag har kurerat mig och tagit det lugnt så jag kan åka på denna träningshelg☺️. Min älskade Stefan får vara hemma och sköta markservicen med barn och hundar inkl 2 valpkullar. Moa kommer hjälpa honom☺️.

Q får vara med på landslagsträffen i helgen☺️. Glad Påsk till er alla!  

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s