Fokus – Q!

Förra helgen hade vi landslagsträff och det var superkul. Väldigt glad och stolt att få tillhöra detta underbara gäng. Att utvecklas, lära, testa, analysera och ta lärdom är fantastiskt kul men samtidigt frustrerande om hunden är olydig/ej förstår;). Jaran Knive tränade oss och berätta och visa om sitt sätt att tänka träning/tävling. Med tävling i dessa sammanhang så var hela tiden fokus EM-banor. De är stora, krävande och svåra! Detta är ett bra mindset för oss i landslaget att hela tiden ha EM i fokus i vår tankar och träning. Vi måste höja oss och för oss debutanter är det extra viktigt. En IK-2 är en IK-2 men en mästerskapsbana är något annat ;).
Med mig hade jag Quynh då Kylie är mammaledig. Q har själv varit mammaledig och var ju totalt helt otränad. Både konditionsmässigt och vallträning. Jag är faktiskt riktigt nöjd med lill-loppan. Vi hade kul och vi satte det flesta svårigheterna. Hon har en otroligt stark egenskap och styrka: Hitta/leta djur och ta styrning. Så alla de svåra utgångar som vi gjorde så hitta hon alltid fram på ett bra sätt. Däremot var hon INTE i hand på framdrivningarna ;).
Det jag måste träna på och utveckla i Q är dubbelhämt och sortering (visste jag innan;)). Så hela förra veckans träning så körde jag små dubbelhämt men många repetitioner och även mkt delning/sortering. KUL!

Sist dagen på landslagsträffen så körde vi riktigt tävling en svår kval-bana med delning, fålla, singel med märkta djur (4st). Jag taggar till när det är tävling och gäller något så vi gjorde ett bra race, klara alla moment och på bästa tid. Vi vann hela tävlingen. Q spöa hela landslaget;). Kommer bli en spännande säsong 2015 och jag börjar tävla i maj med Q vid min sida och vi ska ta poäng till SM-kvalet. Kylie är redan klar så fokus är på Q <3.

DSC_0314
Jaran Knive har genomgång med Svenska Landslaget.
DSC_0329
Tävling sista dagen. Här Förbereder jag delningen av 2 omärkta.
DSC_0330
BooM – lucka!
DSC_0331
Q håller de 2 omärkta.
DSC_0335
Fålla
DSC_0339
Fålla in! Vi hade fullt på delning, fålla, singel 😀
DSC_0323
Q – spöa hela landslaget ;). Roligt att ha denna tjej vid mina sida ❤

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s