x2💖👊🌟!

Jag har haft förmånen att träna unga ambitiösa tjejer sedan sommaren 2014.  Det är den nya generationen och många tjejer har en eller flera BC vid sin sida. De jobbar i lamning/fårgårdar både i Sverige och utomlands, driver egna  företag inom hund mm. Det är så häftigt!! Vilka drivna ambitiösa tjejer!❤️ I maj ska jag hålla helgkurs för ett liknande gäng där jag idag träffa flera av dem. Kul att ni kom fram och sa hej☺️❤️. Ser framemot 2 heldagar med er i fårhagen🌟☺️.

Idag hade klubben vallhundsprov hos Nina på Solängensgård i Lissma. Duktiga Pavlina blev GODKÄND VALLHUNDSPROV med båda sina unghundar idag, Snooze och Blomma❤️. Vi har tränat/pratat om strategier, träningsplaner och framförallt har jag senaste veckan peppat och coachat Pavlina mentalt. Idag körde hon Snooze först och gjorde en toppenfin runda och hon hade bara 4 st ekipage emellan att ladda om till nästa hund. Detta var Pavlinas första vallhundsprov! Hon ladda om och godkände dessutom hund nr2.  Jag är en stolt coach idag❤️.   Stort grattis Pavlina!! 

Pavlina med Blomma och Snooze
  
Tack för presenterna till coachen från Snooze och Blomma.
 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s