Nordiska mästerskapen

Jag har varit i Danmark sen i måndagskväll och gjort massa farmwork med Quynh och lite finlir med Kylie. Lilla Chloe är också med och fått massa fantastiska upplevelser i fårhagen och hanteringsanläggningar. Som tex 200 lamm att flytta runt. Lilla fina plutthund❤️. 

Jag och Kylie tävlar Nordiska mästerskapen nu i helgen här i Danmark. Det gäller att prestera så bra som möjligt över 2-dagar och det sammanlagda poängen från fredag och lördag korar de 15 bästa som går till final på söndag (dubbelhämt såklart). Idag gick vi ut som nr 6. Kylie gick fint men jag tog några strategiskt dåliga beslut då jag trodde fåren var mycket lättflyttade men de var tyngre än väntat. 80 p och vi sluta på en 22a plats. Imorgon så kör vi igen och sammanlagda resultatet gäller👊😜. 

Kolla in resultat och följ med på www.nm2015.dk

   
    
   


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s