Quckliquu Q Q <3

På 2 starter i IK2 så var Quynh klar för SM 2016. Efter 3 starter på säsongen så har hon plockat ytterligare poäng och jag kommer därmed para henne på kommande löp, troligtvis i januari.  Har ni sett fina hanar som skulle passa min Q, hör gärna av er. Tycker generellt att det är väldigt tunt med hanar just nu i Sverige. Jag är som vanligt inte främmande för att resa ut i Skandinavien/Europa för att para mina tikar.

Jag sneglar ju så klart på några unga hanar och en av dem är EmenEms Zwen (kullbror till min Zapy). De är efter Kylie och Jaran Knives Maico.


En reaktion på ”Quckliquu Q Q <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s