Q gick tom!

Q har inga valpa i magen, hon är tom. Vi kommer kommer istället koncentrera oss på tävling och komma iform igen, hon är mullig;). 2016 är ett viktigt år då det även är kval till VM 2017. Supertråkigt för er alla valpköpare som planerat och sett framemot detta. Jag kommer kanske troligvis göra om kombinationen nästa vinter om det inte krockar med tävlingssäsongen. Ni är flera stycken som vill ha just en Qvalp men jag kan inte lova 100% säkert att det blir någon parning i vinter. Jag har svårt att planera så långt fram i tiden pga löp och tävlingar. Hoppas ni har förståelse<3.

De kullar som är planerade till 100% ser ni här: Valpar planeras!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s