Holland!

Idag åker jag och min bruna fara EmenEms Zapy ner till Holland. Fredag och lördag ska vi representera Sverige på European Nursery Championships (EM för hundar som ej är äldre än 3 år 1/1-2016). Vi åker ner och känner oss för. Tanken var att jag skulle åka ner nästa år och då med två hundar (Zapy o Chloe). Men nu tjuvstartar jag med Zapy redan i år, ska bli så kul att träffa alla vallhundsvänner från hela Europa☺️. Vi är taggade☺️!

   
   


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s