Sommarfrisyr!

I februari i år så kastrerade jag min Kylie. Hon har aldrig direkt haft problem med sina löp eller så men då hon börjar bli till åren och hundar löper hela livet så tog jag beslutet att ta bort livmodern på henne. Hon har aldrig blivit slö eller så inför löp utan mer tempererad, hon är ju en väldigt aktiv hund i grunden. Känns som hon fått mer stabilitet men om det är ålder eller kastrationen, troligtvis kombinationen.

 Iochmed kastrationen har min hund fått en annan pälskvalitet med mycket underull. Från att alltid haft en väldigt bra lätt päls typ medium coated så har hon nu fått tung väldigt tätt päls. Så idag har bästa Sofie Henriksson på PS hundcentret fixat Sommarfrisyr på Kylie☺️.

Före och efter bild här:


Ovan ser ni före och efterbild. Nedan en efter bild. Vad tycker ni?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s