Stabilt!

Quynh känns fin och stabil på de tävlingar vi gjort. Hon har även klarat av värmen bra så allt känns bra inför de stora mästerskapen i höst. Då ska vi pricka topp topp formen. Vi är inte där än men allt känns väldigt stabilt och jag ser oerhört framemot alla mästerskap med både min ”openhundar” och ”nurseryhundar”. Kvarts-SM går 20-21 augusti och jag kör både Quynh och Kylie. Vi är med på Mellersta i år som går i Varberg. 

Nu är vi på Öland och jag har det bästa av två världar, min familj med alla tre barnen och min älskling Stefan. Vi bor hos våra goda vänner Anja och Per som har kennel Eyes On som stammar från EmenEms Jaffa som är mamma till min Q och kullsyster med min Jake❤️. Här myser vi allihopa och samtidigt så kan jag träna hundarna👌🏻🌟💖. Allt är magiskt mys och vi njuter i fulla drag av en härlig semester med restaurang-lyx och grillkvällar i trädgården💗💕.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s