Jag har bestämt mig, eller…?

Jag kan iallafall delge mina tankar och planer. Många frågar ju om Quynh och om jag kommer para henne i vinter. JA! Jag har bestämt mig för att para henne☺️❤️. Quynh är redan klar till SM 2017! Vi har endast kört tre st IK2or och vi har varit topp 10 på alla tre tävlingarna. Vi kommer dessutom att tävla hela oktober så vi har massa tid att få ännu bättre poäng. Q löper i senast januari och hane är ej bestämt.

Zapy är kvalad till Unghunds-SM 17-18 sep. Efter detta tar hon mammaledigt, väntar på löp. Jag kommer from i helgen att prioritera Lill tösen Chloe på IK1 och försöka kvala henne till Unghunds-SM 2017. Ett säkert kort för att vinna/placera mig är ju att ta Zapy men dags att ge Chloe massor av erfarenheter i tävlingssammanhang. Jag vill nämligen köra både Chloe och Zapy på EuropeanNursery Finalen i Holland mars 2017😜☺️.

Jag har även planerat att Kylies sista tävling blir Agria Cup 23-24-25 sep. Chloe kommer att få gå in som ”reservhund” efter Q, som är tävlingshunden nr1, på höstens IK2-tävlingar. Chloe får helt enkelt ta över efter mamma-Kylie som får gå i pension.

Detta är planen och allt känns väldigt spännande🌟💗. Härlig höst att se framemot!

Delar med Quynh
fållan med Quynh
Mina Nursery-hundar Zapy & Chloe
EmenEms Chloe debuterar i IK2 i oktober


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s