Svenska Unghunds-SM!

Nu åker bi snart neråt Agunnaryd utanför Ljungby. Ihelgen tävlar jag och EmenEms Zapy (Kylie/Maico) Unghunds-SM. Det är bäst ekipage över två dagar som räknas. På söndag är det omvänd startordning dvs bästa hund från lördag startar sist på söndag.

Det ska bli så kul att se massa unghundar i helgen och jag är extra extra stolt att hela 4 st EmenEm:are är inkvalade. Tre st  är kullsyskon (Kylie/Maico) EmenEms Zilli Caroline Lindkvist,  EmenEms Zwen Peter Jönsson, EmenEms Zapy Mikaela Prim. EmenEms Yes (Quynh/Ijak) Mats Sundström. Åh vad jag kommer heja i helgen!! Vi ses där alla vänner och valpköpare❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s