Rängencup 

BÄSTA tävlingen jag tävlat på i år! Superfina får, bana, arrangemang runt omkring som marknad, ko-bingo, försäljning av skinn, tovat, lammkorvar mm mm. Massor av publik! Tack Karin Mörling vid rodret och hela ÖVK! Domare Mosse Magnusson!

 Lill-Chloe klara IK2-debuten med bravur💖✌🏻️👏🏻🌟😍. Självklart har vi saker att slipa på men hon hitta djuren på klurigt hämt 395m och fixa lååånga drivningar. Jag är så nöjd; hon ställer upp, vill göra rätt, fin balans på djur, är styrbar och går alltid framåt. Framtiden känns toppen med denna lilla Skorpa i mamma-Kylies fotspår. Hon fick 74p i lördags och fick sina 2 första SM-poäng 2017. 73p på söndagen, sämre utgång men resten var FINT! Drivningen var lång och Chloe tuffa på som tåget, stabil och inga tecken på att vända djur/tänka 12✌🏻️😝. 

Q gick stabilt! 4a på lördagen och gjorde ett ännu finare race på söndagen men vi kom inte upp i poängen då jag skicka vänster, hon kom in i utgången (hamna nedanför fåren). Stoppa henne körde klockrent lockback-vänster, hon tog alla kommandon. Men vi hade en tacka som INTE VILLE in i fållan. Så med utgången+ fållan så kom vi inte upp i toppstriden. Men jag är NÖJD med Q😍👍🏻✌🏻️🌟. Revansch från SM! Det behövde vi och få upp självförtroendet igen för banorna dessa 2dagar var större än SM.

I helgen tävlar vi sista tävlingen för i år💕💖. Jag hoppa av resten av månaden pga att jag känner mig ”nöjd” och varit på resandefot i flera månader. Höstvädret tar hårt på mig och ska bli skönt att mys med familjen. Vi tar valpledigt istället😉.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s