Vi är klara!

Vi har tävlat färdigt för i år och Q har gått fantastiskt bra. På sista tävlingen i Hallingeberg drog hon till med plac 2 och plac3. Vi har massor av poäng till nästa års AgriaCup och SM och jag ska se till att vara mer förbered än EVER😝😂. Hon löper i dec/jan och paras då med Vallhunden Yoda❤️. Tack Karin för att jag får använda fina pappa Yoda. Yoda gick parallellt med Q och vann och plac sig i toppen nere i Mada. Kommer bli super-valpar efter dessa två😍💕❤️👍🏻.

Chloe (dotter till Yoda) gick fint också nere i Hallingeberg. Snedframdrivning mm mm som vi inte gjort förut klara hon fint. Jag klanta bort massor av poäng vid pinnen där vi inte körde fåren runt oss utan runt en pinne ca 25 m framför oss. Lillan är SNABBARE i långa flankerna än mina andra hundar (tom snabbare än Q). Även öppen fålla och ränna var SVÅR.

 Jag har även gått rolig givande Bobby-kurs hos Inger o Kåre, så glad att jag kom med då jag aldrig gått för Bobby förut. Inger skämdebort mig varje dag med massa god mat och fika. Riktig LYXKURS och härliga deltagare. Vi hade superkul! Jag har en plan och fick den bekräftad av Bobby och massor av träningstips så det kommer bli kul. 

Nu har vi behövlig vintervila och har sålt fåren så det kommer bara bli träning nån gång i veckan framöver. Målet är European Nursery med Zapy och Chloe i mars 2017. Vi ser även framemot valpar här hemma, det var längesedan!!  Vi hade endast 4 valpar förra året. Hela familjen längtar och Zapy har gått 3,5 veckor sedan parning❤️.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s