Väntans tider❤️!

Zapy är stor och rund om magen och är på dygn 58 från första parning. Hon mår toppen och tar det lugnt nu förtiden. Hon har boat in sig i valprummet och som alltid med denna dam så finner hon sig i allt och är helt underbar. Hon är vägg i vägg med mitt sovrum och jag hör henne bädda på nätterna de senaste nätterna. Hon förbereder sig inför valpning.

Jag älskar att ligga och känna på hennes mage, massor av aktivitet där inne. Zapy och jag har gjort det till vår grej och hon njuter lika mycket som jag. Hon ligger på sida med huvudet i mitt knä och älskar när jag känner och smeker hennes stora fina mage❤️. Så mycket förväntan, kärlek och att få se dessa småttingar som kommer bli framtidens små stjärnor🌟. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s