SuperSöta!

Fett jobbig, ja jag vet! Jag är fett jobbigt MEN vet ni  E-kullen är helt underbar<3. Kanske är det för att det är första kullen jag har på väldigt länge (första i år) eller så är det för att allt är helt underbart;). Mamma Zapy tar hand om de små som hon aldrig gjort annat och de är så fina. De är nu 4 veckor gamla och de har klippt klorna några gånger, fått ”vanligt mat”, fått valphage och massor av besök. De älskar folk precis som sina föräldrar och mina döttrar spenderar den mesta av sin tid i valphagen. Precis som det ska vara, barnens bidrag till att göra valparna till fina, glad, framåt, orädda individer är ovärdelig.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s