Planer 2019!

Tävlingar: Både Chloe och Quynh är kvalade till de stora tävling 2019 så jag har bestämt mig för att tävla mer utomlands i sommar. Vi är anmälda till Dutch Open i juli och kommer förhoppningsvis tävla nästan en hel vecka i Holland (om vi kommer med på alla tävlingar vill säga;)). I juni ska vi till Norge på landslagsläger och det ska bli superkul! Nordiska mästerskapen i fårvallning går i Norge i år så det kommer att bli en Norgetripp till i höst. Vi har inte fått veta datum för Nordiska än.

Valpar: Chloe är ju parad nu så jag hoppas på valpisar. Jag kommer spara minst en valp från denna kull. Jag har även en liten walesisk tik-valp bokad, Foxridge Clenna. Jag står även på kö för en till import, där tiken är parad och så får vi se om det blir en liten till mig. Så det är förhoppningsvis minst två valpar på väg in här på Kennel EmenEm.

Unghundar: Miley 7 mån och Jess 9 mån, mina importer från wales har börjat sin vallutbildning. Det ska bli spännande att köra dem mer till vår/sommaren. Vi har sparat en träningsgrupp får obetäckta så vi kommer kunna träna. Jag har inga ambitioner att tävla dem i år utan fokus är helt och hållet på Chloe och Quynh.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s