Royalwedding!

I helgen hade vi äran att vara bjudna på Mr Jaran & Mrs Karen Knives bröllopsfest, the Royal wedding för vallhundsvärlden som många kallat det. Ja, så royal på alla plan; finaste platsen, maten, härlig mix av folk, talen och alla skratt. Vi har njutit och träffat så härliga människor.

Vi flög på lördag morgon till Oslo och redan på Gardemoen så träffa vi Johanna Nilsson (svenska mästarinnan i fårvallning, för er som inte vet;)). Från flygplatsen tog vi tåget tillsammans till Drammen. Där mötte Andreas Eklund upp Johanna och vi splittra på oss inför festen för att checka in på respektive hotell.

Vi hade bokat Ambassadeur Drammen låg 200m från tågstationen typ, Klockrent. Vi checka in och käka lunch

Vi myste på hotellet och fixa oss sedan i ordning för att åka till festen. Vi fixa taxi och i Norge är det Tesla som gäller😉.

Framme på bröllopsfesten så var det mingel och så kul att träffa brudparet❤️. Vi börja med mingelmat och öl från bryggeriet. Jaran var mest chockad över grisarna han hade fått i bröllopspresent🙈🤣. Mycket riktigt så stod det två grisar utanför entrén. Arne Christoffer Sand såg till att grisarna blev omhändertagna💗.

Efter mingel och grisar så var det dags för 3-rättersmiddag på ovanvåningen. Dukat med runda bord och bordsplacering. Vi fick äran att hamna vid bordet brevid brudparet och vid bordet med deras bästa vänner från Oslo. Klockren match och vi hade en fantastisk bekantskap med dessa par. Underbara människor som vi klicka direkt med. Härliga tal, sång och videos och inte ett öga var torrt när allt går i kärlekens tecken mellan detta fantastiska par; Jaran och Karen❤️.

Det blev sedan bröllopsvals och hejdundrande fest efter middagen! Tack för en fantastisk bröllopsfest!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s