En…..blev 4a!

Jag har sedan länge bokat en tikvalp från Kennel Foxridge efter Tanhill Maggie (D Edwards) x Derwen Doug (K Evans). Det är 6st tikar i kullen och Kevin, Sophie och David ska ha en varsin. Så för mig blev det att välja mellan tre stycken. Jag gick bilder och videos men så svårt att välja. Ena filmen så kändes det som den ena tiken, nästa video en annan. Så det slutade med att jag köpte alla tre. Hela kullen är underbar och det ska bli spännande att få hem dem senare i vår.

Då det blev en hanvalp ledig så köpte jag även den. Meningen var att David på Foxridge skulle ha kvar dem flesta men då 2 st andra tikar valpat och gett stora kullar så fick jag chansen istället. Spännande med nytt blod in i kenneln. Mamma Maggie är kullsyster med Tanhill Glen.

FOXRIDGE DEAN

FOXRIDGE BLUE-IVY

FOXRIDGE GLENNA

FOXRIDGE MEGHAN


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s