Chloe x Kid valpar!

I lördags på dagen (lyx då de alltid brukar komma på natten/tidig morgon😉) föddes I-kullen. 5 hanar och en tik! Många duktiga vallförare stod på tiklistan men endast en tik född. Henne behåller jag själv.

Chloe skötte valpningen galant. På 1,5h var 5 valpar ut. Första valpen var en bjässe, 442g! Röntgen hade visat 5 st men jag kände snabbt på mig att hon inte var klar. Mycket riktigt, det kom en sjätte. En hane upp och ner på 440g. Minsta vägde 278g. Starka fina valpar och en lugn trygg Chloe med massor av mjölk. Jag hör ända till TV-rummet hur de klunkar mjölk😁. Så det är mätta, rena, tysta fina valpar i lådan❤️. Välkomna till världen fina I-kullen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s