🌟CHLOE🌟

Idag blir min Chloe 4 år. Den glada fina lilla sprallhönan som jag redan haft så mycket skoj och skördat framgång med. Hon är speciell för mig och på så många sätt helt perfekt. Lätt att ha i vardagen, lydig, lillgammal och varit seriöst allvarlig med träning från början. Jag gillar det, en hund som lägger fokus på rätt saker helt enkelt. Hon vill alltid göra rätt och ja ibland kan det gå lite fort😉🔥.

Nu har hon ett år i varje tass och blev själv mamma för knappt en vecka sedan. Världens bästa mamma; lugn, cool, omhändertagande och pysslig. En dotter stannar hos mig. Känns extra häftigt när jag tänker på att för 13 år sedan köpte Dave, som gav mig Kylie, som gav mig Chloe och som nu ger mig en EmenEms Is😁.

Grattis min underbara Chloe på födelsedagen! Matte ❤️ DIG!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s