I-kullen: Chloe x Kid

Nu har alla valparna flyttat förutom min Iz, såklart. Hela kullen har från början varit starka, trygga, coola, jämna och härliga. Jag är så nöjd med kullen. Alla rapportera om härliga nya familjemedlemmar som tagit flytten med bravur❤️. Så fina härliga hem de får komma till, jag är så glad och lipar till var och varannan uppdatering och filmer på deras nya äventyr i nya familjerna. Att starten blir bra, att allt känns toppen med nya familjemedlemmen och att det uppstår kärlek❤️. Då brukar allt bli bra.

Chloe ligger mig extra varmt om hjärtat och detta är hennes första kull (4 år gammal). Karriären har gått först😉. Hon är verkligen en fantastisk mamma. Hon går verkligen in för allt till 110%.

Sedan 2 veckor tillbaka har hon kört några pass i veckan och känns toppen att köra. Behöver få upp flåset såklart men annars så känns hon grymt bra. Inte varit ute på några gigantiska avstånd men jag tränar ju inte så mkt sånt med mina hundar. Testar av dem ibland men det har vi ännu inte gjort i år.

Jag har haft en hektisk period senaste veckorna men nu går vi in i ”sommar-mode” vilket betyder fokus på hundar, träning och fåren❤️.

Så kul att få lära känna Iz ännu bättre, att hon får vara med i vår vardag som egen individ och bli en kär medlem i vår flock. En riktigt skön liten tuff, glad och härlig böna❤️.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s