Det börjat dra ihop sig!

10 dagar kvar till Nordiska Mästerskapen i Norge. Vi är laddade. Jag hade behövt fler ”lopp” i kroppen men helgens hetta gjorde att vår tävling blev inställd. Så vi får göra det bästa av situationen.

Q känns fin, vi debuterade förra helgen och första starten blev vinst på 92p/100 i stekhet värme och utmanande bana. Vi briljerar ofta när det är mer svårt och vi båda sätter på oss hjälmar som krigar drottningar😜.

Jag har en känsla av vemod idag. Sommaren är på väg mot sitt slut! Vad hände? Det var ju nyss mitten av maj och nu sista veckan av ”sommarlov/semester” med familjen. Men samtidigt är allting MIN början, min början på ett äventyr med landslaget och massor av mästerskap HELA augusti. En plats jag inte varit på förut och jag är så glad och tacksam! Tänk vad min vänner, landslagskompisarna och framförallt mina hundar tar mig med på för äventyr. Detta ska bli så kul och vi ska njuta så mkt vi kan och glädjas oavsett hur det går på tävling! Då presterar jag som bäst❤️. Quynh, jag älskar dig! Oj oj oj, vad vi ska ha kul!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s