Härlig dag☀️💛!

Denna vecka har varit väntanstider- Chloe är beräknad att valpa imorgon. Jag längtar. Som de flesta vet så har det varit väldigt lite valpkullar här de senaste åren. Det gör att ALLA i familjen längtar extra mycket efter valpgos. När dessutom våran Super-Chloe väntar valpar med fina Pen-Y-borough Jack så blir ju jag extra exalterad🌟. Jacks stamtavla är i mina ögon AMAZING och han är en så härlig hund. Men inga valpar har kommit än – inget konstigt med det då de är beräknade till imorgon från första parning. Men hela veckan blir lite avslagen, visst har jag tränat unghundarna men inte lika mkt som jag brukar. Det har istället blivit admin med företaget, fixa hemma, städa hundhus mm.

Igår hörde min goda vän Lotta av sig och sa KOM HIT OCH TRÄNA❤️. Hon kände likadant som jag tror jag då stackarn haft influensa och ingen av oss umgått med träningsfolk på ett tag🤣.

Då husse jobbade hemma idag och jag tempade C imorse som vanligt – ingen tempsänkning så åkte jag till Kullängen. Strålande sol, duktiga unghundar, go-fika, valpgos med Lykke-valpar och allt tillsammans med en god vän= UNDERBAR DAG☀️💛☀️💛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s