EMENEMS Jake

EmenEms Jake har varit min sedan han föddes i mina händer och såg världens ljus. Jag skulle ha en hanvalp ur kullen med EmenEms Fay och Serge van der Zweeps Jim och som enda hane i kullen så var valet inte svårt. Han är verkligen en riktig mattegris och gör ALLT för mig – där jag är…. där är han<;3.

Jake är en robust, väldigt framåt, miljöstark hane som är snäll med allt och alla. Det känns knappt som jag tränat honom på får utan mer lagt ord på det han gör. Han tände tidigt på får och alltid tagit sitt jobb på allvar. Jake får det mest att se ganska lätt ut – flytta 5 får eller en stor flock på 900 spelar honom ingen roll. Han hetsar aldrig upp sig och det finns ingen stress.

Jake används mycket i avel och vi är mycket stolta över hans fina avkommor. Jake har hittills präglar sina avkommor starkt – både med sitt utseende och stabila psyke. Flera av dem används både på får och nöt.
De är fantastiska allround hundar i lydnad, agility och vallning. Jakes barn och barnbarn börjar sprida sig ut i världen som länder Japan, Italien, Norge, Danmark och Finland. Så roligt att denna fina mentalitet och arbetsvilja förs vidare.
Jag är extra stolt över en Jake-son som är SjöRäddningshund där kursledare/utbildare lovordar den ovanligt stabila mentalitet som Jake nedärver.
Min Quynh har Jake som morbror.

Jake kommer ur en kull där alla har HD A. Jake är även gentestad fri för CEA (DNA normal)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s